tiistai 16. helmikuuta 2016

Uusi videokamera

Avopuoliso osti meille koirankestävän actionkameran ja ehdinkin sitä vähäsen testata. Allaolevalla videolla se ei kuitenkaan ole suoranaisesti mukana toiminnassa, mutta viskasin sen hankeen ottamaan kuvaa ja ihan hyvälaatuiseltahan tuo näyttää!




Keväälle ois tarjolla jos jonkunmoista ohjelmaa, pitää katsella mihin kaikkeen ehtii. Hakuryhmämme yksi ohjaajista laati minulle ja Ensille jo rauhoittumisharjoituksia, joita tulisi ahkerasti kotona treenata, että saataisi joskus vielä paikkamakuu/paikallaolo opeteltua ja päästäisi kokeita suorittamaan. Ensi on kyllä tosi vilkas koira, mutta vilkas olen minäkin ja usein olen koiran näkökulmasta katsottuna harvinaisen epäselvä ohjaaja. Sen lisäksi Ensille tulisi löytää sopiva "työvaihde", kun usein etenkin ennen hakuhommiin pääsyä koiralla käy kierrokset turhan korkealla ja silloin kaikki menee hirveäksi häsäämiseksi ja räksyttämiseksi molempien osalta. Mutta paljon on opittukin matkan varrella, esimerkiksi nykyään luoksetulo on jo huomattavan paljon paremmalla mallilla!


Ja edellisen postauksen kysymyksista 2. ja 3. sain vastaukset, kiitos vastanneille! Ja tosiaan, kyllähän tietoa löytyy netistä, kun sitä vaan osaisi etsiä ja ymmärtäisi lukemaansa, mutta hyvä että meikäläisen kaltaiselle tampiolle joku aina välillä näitä tulkkaa :D

2) Kopa.fi:ssä BH-koe löytyy hakuvalikosta "PAKK" -tunnuksen alta. Mulla meni silti tolkuttoman kauan sen löytämiseen, koska jotenkin mun silmät hyppäsi aina sen rivin yli.

3) Palveluskoiraliiton omilla systeemeillä valmistuu ihan samalla tavalla pelastuskoirakoita Vapepan alaisuuteen kuin Pelastuskoiraliiton systeemeillä.

1 kommentti:

  1. On hieno kamera! Ja hieno Ensi! Ja hieno Jenska! Ja hieno takki!

    VastaaPoista